Let op: tijdens Oktober Kindermaand zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar voor deze activiteit

Ben je tussen de 10 en 14 jaar? naar het MOW en doe de Magische Museum Escape!  

Wat staat je te wachten....

Het MOW heeft een speciale zaal voor de schilderijen van Lodewijk Karel Bruckman. In een korte introductie wordt verteld wie hij was en waarom zijn werk nu in Bellingwolde hangt, terwijl hij super beroemd was in de Verenigde Staten. Ondertussen hoor je van alles over het magisch realisme; de kunststroming waar het werk van Bruckman in past.

Luister goed en onthoud wat er verteld wordt, want na deze korte uitleg verandert de museumzaal in een escaperoom. De deur gaat dicht en alleen door de juiste code te kraken valt te ontsnappen. Aanwijzingen kun je vinden  door goed te zoeken en te kijken, te rekenen en puzzelen en vooral: door samen te werken. De tijd is beperkt, wordt het een race tegen de klok?

Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan tot 2 dagen van tevoren, individueel of in groepjes van 3 - 5 kinderen via een mailbericht. Vermeld je naam, leeftijd en telefoonnummer. zodat we je in een passend groepje kunnen indelen en je een bevestiging van jouw aanmelding kunnen sturen. Vermeld ook of je om 13.00 uur of om 15.00 uur wil starten.

Deze activiteit bieden we je gratis aan tijdens Oktober Kindermaand. Deed je al eerder mee aan deze museumescape? Dan ken je de code en adviseren we je een andere leuke activiteit te kiezen op de website van Oktober Kindermaand.