vrijdag 24 mei

Het MOW draagt kunstenaars uit de eigen regio en kunstenaars die een band hebben met het oosten van Groningen een warm hart toe. In de laatste jaren bood het museum in dit kader steeds kortdurende solo-exposities onder de titel 24K. Vanaf einde dit jaar kijkt het MOW naar nieuwe mogelijkheden voor de presentatie en promotie van kunst uit de buurt. Meer daarover lees je hier.

Op vrijdag 24 mei vanaf 14.30 uur wisselt het MOW graag van gedachten met professionals uit de regio over deze nieuwe opzet. We presenteren dan de nieuwe aanpak en bieden ruimte voor de uitwisseling van ideeën van kunstenaars zelf, zowel met het museum als onderling. De middag sluit af met een borrel.

De ‘middag voor makers’ staat open voor professionele kunstenaars die in het gebied rondom het museum wonen en/of werken dan wel op een andere manier een band hebben met Westerwolde en iets ruimer; het oosten van Groningen. Aanmelden is nodig en kan via: info@museumdeoudewolden.nl of telefonisch: 0597 – 53 15 09. Meer informatie vind je op de website van het museum: www.museumdeoudewolden.nl